Lajiesittelyt

MP Pilates

Pilates kytkee kehosi päästä varpaisiin, vahvistaa ja linjaa kehosi kohti optimaalista ryhtiä. Harjoittelun moottorina toimii ”powerhouse”, keskivartalon lihaksisto. Tunnilla edetään vaihteittain kohti vaativampia liikkeitä.
Pilates sopii kaikille, jotka haluavat vahvan ja toiminnallisen keskivartalon ja hyvän ryhdin.

MP Laitepilates

(Wunda Chair, Spine Corrector, MP Wobbeli)

Pilateslaitteet haastavat kehoa ja tarkentavat harjoittelua tarjoamalla vastusta ja erilaisia suuntia. Harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna. Ennen laiteharjoittelua on suositeltavaa tutustua pilatekseen mattotunneilla.
Laitepilatesta on tällä hetkellä tarjolla kurssimuotoisena, mikäli olet kiinnostunut säännöllisistä viikkotunneista, otathan yhteyttä meihin – pyrimme käynnistämään viikkotunnin mahdollisimman pian.

MP Pilates – mamatunti

Pilatesta raskaana oleville ja synnyttäneille – vauva on tervetullut mukaan! Harjoittelu auttaa palautumaan synnytyksestä ja vahvistaa kehoa omat haasteensa tuovaan vauva-arkeen. Tunnilla keskitytään kehon syvän tuen vahvistamiseen ja selkärangan liikkuvuusharjoituksiin. Seuraamme mahdollista vatsalihasten erkaumaa ja harjoittelussa edetään vatsalihasten palautumisen ehdoilla.

Method Putkisto

Tunnilla huolletaan kehoa ja parannetaan kehonhallintaa dynaamisen syvävenyttelyn, kehon syvää tukea vahvistavien harjoitusten ja liikkuvuusharjoitusten avulla. Ohjaaja auttaa jokaista yksilöllisesti linjaamaan kehoa ja tunnistamaan venytyksen sekä syvien lihasten työn. Harjoittelun myötä opit siirtyvät arkielämään ja huomaat linjaavasi ryhtiäsi pitkin päivää.
Tunti sopii kaikenkuntoisille, muotoisille ja ikäisille – jokainen saa yksilöllistä ohjausta.

Barre

Barre on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin 
pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren 
harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana 
balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja 
sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset.

Kurssimuotoisena lisäksi
– Spiraalistabilaatio SPS
– Footbic,
– MP Luonnollinen kasvoklinikka 
– MP 30 päivän teho-ohjelma
– MP Huippuliikkuja / Vahva ja joustava selkäranka
Ja muita teema- & spesiaali kursseja ja tunteja

Yksityistunti / Duo-tunti

Yksityistunnilla keskitymme juuri sinun kehoosi ja voimme yhdessä pohtia sinulle parasta harjoitusmuotoa. Yksityistunnin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla.

Yksityistuntisarjan (5–10 kertaa) aikana etenemme systemaattisesti omien tavoitteidesi mukaisesti.

Varaa aika: Taija 041 505 3177 / taija@pilatesviikki.fi

”Aloitin MP Pilates mamatunneilla käymisen, kun lääkäri oli jälkitarkastuksessa luvan antanut. Harjoittelusta oli minulle valtavasti hyötyä. Raskauden ja synnytyksen myötä kadonneet keskivartalon syvät lihakset löytyivät. Syvien lihasten aktivointi arjessakin muistui paremmin mieleen, kun joka viikko harjoitti niitä rauhassa tunnilla.

Tunneilla tehtiin myös paljon kehon kireitä kohtia, kuten rinnan ja hartioiden seudun, avaavia liikkeitä. Juuri sellaisia, jotka vauvaa hoitaessa jumiutuvat. Parasta oli, että tunneille ei tarvinnut tulla suorittamaan vaan sai tehdä omaa kehoa kuunnellen hyvän harjoituksen.”

-Hanna, LitM, liikunnanopettaja